Dalam kotak fikiran
Blog ini bersawang ! Maafkan Saya T_T
kata hati lagi: NAK UCAP SALAM LEBARAN JUGAK WALAUPUN DAH LAMBAT 7 HARI !

Monday, 5 September 2011

NAK UCAP SALAM LEBARAN JUGAK WALAUPUN DAH LAMBAT 7 HARI !


Assalamualaikummmm


sedar tak sedar dah masuk tujuh syawal lahhhh ! masih belum terlambat kan? kan kan?


kepada orang orang kampung, masyarakatttt, saudara sesama islammmm, semperna dibulan syawal yang mulia ini, cik jijah ingin menyusun 10 jari tangan + 10 jari kaki memohon maaf zahir dan batin andai ada tekasar bahasa atau buruk laku sepanjang berblogging ni yeeee. 


*sekarang baru haku sedar yang belog haku langsung tak market mcm blog engkorangggg. 
wahahahah ! sedihhh makkkk...nyahhhhhh !


Selamat Hari Raya Aidilfitri. Maaf Zahir dan Batin. 


jadi mari memeriahkan belog sendiri dengan gambaaa syioookkk sendiri dipagi lebarannnn.


terasa aneh dengan pipi sendiri  ^___^"


geli dengan muncung sendiri juga..hahahah  ^___^"


p/s : eh ehhhh baju haku dah sama kaler dengan background beloggg sendiri. kahkahkahhh ^__^"

p/s : puasa enam jommmmmmmmmmmm ! 

1 comment: