Dalam kotak fikiran
Blog ini bersawang ! Maafkan Saya T_T
kata hati lagi: SONG OF THE DAY #4

Sunday, 18 September 2011

SONG OF THE DAY #4



Assalamualaikum


hai kacak dan jelita.

mata dah layu habes. tapi gagahkan jugakkk update sebijik entry tgh mlm butaa. hahah ! cuma nak bekongsi lagu best dengan engkorang je. ehhhh best ke? zazsssss layannnnn~!



kau tau tak, aku nak test power suara sendiri dengan lagu ni. tapi belum sempat aku buka mulut , bunyik guruh datang bertalutalu. ini tanda memang nak protessss aku habis habisan tanpa belas kasihan walaupun sekecil kuman. ok aku dah mula merepek seorang diri taktala orang lain sedang dibuai mimpi. jadi aku pon teringin nak terbuai mimpi jugakkk ! syokk kan bila dapat tido waktu hujann ni. heaven ! 

ok baiiii ! nite people :)

1 comment:

  1. uihhh..lagu ni mmg power giler..

    HIGH NOTE dia perghhh!

    ReplyDelete