Dalam kotak fikiran
Blog ini bersawang ! Maafkan Saya T_T
kata hati lagi: LAPAR T_T''

Saturday, 15 October 2011

LAPAR T_T''


Assalamualaikum

jam sudah menunjukkan 01:05 A.M. sekarang mata aku masih lagi betahan. ayah dah bising suruh tido. haha. tapi aku buat dekkkk je. lagak seperti anak kecil yang degil tak mahu mendenga kata orang tua. haha. lepas ni kakak tido ye yah. nampak seperti anak manja ayah bukan? tapi memang ye pon. hihihihi :P


aku bukan pe. perot ni dah berkicauuu.. lalu jiwa pon menjadi kacauuuu. sekarang aku tengah lapar. tahu tak lapar ! wuuuuuuu. *tolong kesiankan aku. petang tadi aku makan nugget je kot. itu pon adik aku baik hati gorengkan nugget. brkfst tak, lunch pon tak. sebab takde napesu nak mkn nasi. tadi mak beli bakso kat pasa mlm.. pon same jugak tak de napesu nak mkn. haaaaa. sombong lagi kan. memang tak reti nak besyukur kau cik jijahhh. kan dah tarakkkk pe bende kat bwh tudung saji tuuu. sekarang aku hanya tinggal gigit jari. dan time cenggini la aku mengidam satu bende.. satu je.. tak banyakkkk.. iaitu TAKO TAO ! huwaaaaaaaaaaaa. rase nak pegi start enjin kete ayah lalu pegi cari bende alah tu..LOL ! dah tengah mlm buta ni macam la JJ tu bukak. hahah. gila la kau cik jijah. ok fine fine fine...


sengaje je seksa jiwa sendiri pegi selongkar gamba kat paintdrive tu bagi air liur meleleh leleh dengan laju. warghahahahah ! sakaiiiii gila. dpt tgk gamba pon jadi laaaaa. eh boleh kenyang ke mcm ni? hahahahah.



♥.♥
tengokkkk mata ni siap mengeluarkan leplep bila pandang bende alah niiiii tahuuuu.




lagi sekali. i'm craving for thissssss. huwaaaa. 

T_______T


sekarang rasa menyesal tgk gamba ni ! erghhhhhhh. bikin wa stresss !


tapi hakikatnya sekarang aku sedang mengunyah kerepek pisang. kesian kan? wuuuuu. ape boleh buatttt.
naseb badannnn. 


ok bai. nak pegi selongkar dapur cari roti cecah milo. wuhuhuuuu.


p/s : besyukur la dengan rezeki yang ALLAH bagi.

.

2 comments:

  1. mai la ia.. kite pi jj cari tako..
    gigih betol nk mkn tako nya..

    ReplyDelete
  2. sedap sedap sedap tapi mahal lah :(

    ReplyDelete