Dalam kotak fikiran
Blog ini bersawang ! Maafkan Saya T_T
kata hati lagi: 201206

Monday, 25 June 2012

25062012


Assalamualaikum

kemain tau.... mentang mentang dah lama tak update belog. tetiba tampal gamba ala ala tengah bosan telan choc dove sensorang dengan gelojohnyaaa sambil usha belog sendiri..errrr? motip? apakah??


(-____________-)"


alhamdulillah akhirnya tamat sudah semester pendek. walaupun dua subjek tapi jangan main main ye anak anak. sangat tuff. antaranya NUTRITION serta FOOD AND BEVERAGE. masing masing gigih buat yang tebaik untuk presentation kuiz n test sebabnya dua subjek ini tidak ada final exam dan ianya hanya lah penilaian berterusan. now aku dah boleh tarik napas legaa dan boleh goyangkan kaki lelajuuuuu. sudah 2 minggu berada di rumah ku syurga ku. syukur nikmat yang di beri. hilang segala tekanan serta lelah. 


p/s : short sem sangat best tahu? betol. tak tipu. sebab kelas tak pack mana pon. dalam seminggu dua hari je kelas aku. dah nama pon belaja dua subjek je. heee. kemain tiap tiap minggu balik rumah. hahahah. 
seronok uolsss ~


aihhh sebenarnye..kite kan...kite malas nak taip panjang panjang. biarlah gamba menceritakan segalanya. ecececehh. ayat tak menahan di situ. 


ini kejadian sebulan yang lepas.


aku eija. dia baby a.k.a roomate tersayang ~
12/05/2012 at Chemor, Perak. Kenduri kawin kawan baby.


episod kak riri nita sudah kawen ! yeay !

yang atas skali duduk besanding diatas pelamin tu adalah kak riri serta pasangan tercinta. kaka riri adalah classmate aku waktu aku study di kksy (kolej komuniti selayang) dahulu. berbaju putih yang mendukung baby boy itu adalah lect kesayangan kami iaitu en poji. isteri dan anak2 beliau tersangatla comelness..hihi >_< pic yang membajet bajet ayu tu semua adalah bekas pelajar kksy. mereka semua selalu bikin kecoh bila berada di mana mana. anak sapa la tuu kannnnnn? *cuba teka aku yang mana? wkwkwkwkwk ! mengade sungguh !


nampak tak...semua ngah cuak test napkin folding depan hencik kerol. alaa..bukannya susah ponnn..senang kacang rebus je lipat2 napkin nih..mahahah. ciss ! belagak ! ini adalah subjek FNB (FOOD AND BEVERAGE). sekian.


kejadian di malam itu. tak sedar diri. esoknya masing2 ade presentation, kuiz dan test sempat lagi buat keje gila. melarikan diri ke teluk intan sambut birthday boy kesayangan baby ni. hewhewhew. bertuah punya anak dara. 3 pagi sampai poli, berjalan dengan ketakutan menuju ke kamsis. hahah. betul2 keje gila la kak b and kak jah nihhhh. 


lepak sepetang bersama classmate. ngetehh di gerai berdekatan dengan pantai di belakang poli kami. angin sepoi sepoi bahasa memang sempoiiiii ~  hope kiteorg tetap macam ni sampai bila bila. DHK1B tetap di hati ! :')